SORRY WE’RE FULL TONIGHT

A global brand’s most successful location

AMBITION

The challenge was to transplant what was seen as a purely urban brand, Jamie Oliver, into a seaside location. At the same time we’d have to exploit and balance the fine-dining / beach-hut contrast, while also using the space as an opportunity to build a merchandising offering: a place for diners to buy not just seasonal ‘souvenirs’ but also Jamie Oliver food products.

SOLUTION

Crisp white Corian table-tops created a ‘fine dining’ feel,  but, with a feature curved bar, we also managed to instil a more casual, antipasti dining area for walk-ins. A private dining space, inspired by Jamie Oliver, is called ‘The Garage’. These measures, in line with 11 years of continually re-imagining and redeveloping menu styling campaigns which roll out to merchandise items, have delivered a consistently enhanced customer experience.

RESULTS

These are clear to see. In spite of its relative geographic remoteness (especially compared with its big-city locations) visitors are often surprised to see the restaurant rammed for lunch on, for example, a wet November weekday. It’s still the brand’s most successful location, after 11 years and, in 2013, its merchandise area was doubled in size to cope with demand.

1

YEARS OF CONSISTENTLY
ENHANCED CUSTOMER EXPERIENCE

THE BRANDS MOST SUCCESSFUL LOCATION

‘‘TOTALLY LOVE IT’’

Jamie Oliver